În anul 1991, se deschide primul cabinet privat din Dej, de ecografie, sub denumirea de cabinet medical dr. Pop Radu. În anul 1993, se înfiinţează laboratorul cabinetului medical, fiind primul laborator privat din Dej. Din 1995 se înfiinţează Centrul de sănătate Radex, extinzând numărul de cabinete private de diferite specialităţi, funcţionând sub această denumire până în 1997. Datorită noii legislaţii apărute, Centrul de Sănătate Radex, se transformă în Centrul Medical dr. Pop Radu. Începând din anul 2001, prin modificările legislative noi apărute se schimbă, din nou denumirea în Centrul Medical Sanradex, care funcţionează până în prezent.

Activitatea centrului este coordonată de Dr. Pop Radu-Valer, având ca asistent şef pe as. Pop Nadia şi asistenţi de cabinete: as. Cîmpeanu Teodora şi as. Cociş Cristian.

În cadrul centrului medical funcţionează 19 specialişti. Activităţile aferente fiind structurate pe departamente.

Cabinetele Medicale din cadrul Centrului Medical Sanradex sunt acreditate pentru calitatea serviciilor prestate cu ISO 9001/2008.

Serviciul de ecografie este dotat cu ecografe 3D/4D, având şi posibilitatea de a face ecotomografii. Ecografia este condusă de către Dr. Pop Radu, medic specialist.

În cadrul serviciului O.R.L., condus de dr. Takács Tiberiu se efectuează consultaţii de specialitate, audiometrii, puncţii sinusale, spălături auriculare, etc.

Serviciul de interne condus de dr. Cordoș Liuba este dotat cu E.K.G computerizat de ultimă generaţie.

De asemenea, pot fi consultate următoarele servicii medicale, conduse de către:

   

Interne dr. Cordoș Liuba -medic primar

Urologie: dr. Ciobanu Ionel, dr. Suciu Mihai

Endocrinologie: dr. Bozdoc Mihaela

Psihiatrie: dr. Botiș Andreea

Ginecologie: dr. Tecuşan Onoriu

Balneo-Fizioterapie: dr. Radulovici Cornelia

Dermatologie: dr. Roşca Oana

Neurologie: dr. Malvina Nicoară

Cardiologie: dr. Streza Mihaela

Medicina Muncii: dr. Alina Atanasoaie

Stomatologie dr. Diudea Ioan Romulus, dr. Silagi Oana

Psihologie: psih. Păcurar Liviu,

Diabet: dr. Marton Rakhel Melinda

 

Informații suplimentare se pot cere de la recepție sau la 02644212995: Prunean Nicoleta

 

 

Pentru pacienţii fideli s-a introdus sistemul de carduri de fidelitate, prin care, aceştia beneficiază de reduceri substanţiale pentru consultaţii.

 

LABORATORUL CENTRULUI MEDICAL SANRADEX este coordonat de dr. Rudăreanu Natalia, având şefi de sectoare pe dr. Manu Simona, dr. Mirescu Ștefan, dr. anatomo-patolog, biolog Szekely Daniela, biolog Pop Sara Semida, biolog Pop Natanael, asistent de laborator Roşca Amalia şi asistent de laborator Cociș Cristian.

Laboratorul este dotat cu aparatură modernă de ultimă oră. Aparatura se înlocuieşte o dată la 2 ani. Laboratorul este acreditat ISO 15189/2008. În laborator lucrează 3 medici primari, 3 biologi şi 2 asistenţi principali. În laborator se pot efectua analize hematologice, imunologice, biochimice, bacteriologice, teste de alergie, examinări de urină, determinări hormonale, markeri tumorali, etc.

 

 

Copyright © 2007-2021 KYO INC. | Toate drepturile rezervate